Bargel Bulcsú

Szakmai blog

Fejlemények...

| Hozzászólások

Jó régen írtam már ide, de nem igazán volt rá időm. Ez a bejegyzés is inkább egy összefoglaló lesz, hogyan alakultak a dolgok körülöttem.

Blog

Lecseréltem a Google+ comments blokkot Disqus-ra, mivel előbbi nem igazán működött rendeltetésszerűen. Sokat töprengtem ezen, végülis úgy voltam vele, hogy jelenleg a Disqus is tökéletesen megfelel. Több, mi szükséges lenne. Azért bánom a Google+ comments hiányát, mert azzal kicsit jobban átláthatnám a posztok Google+ életét. Másodsoron pedig kicsit faragtam a fejlécen, mert a múltkor jól elméreteztem és elég idétlenül nézett ki a szöveg ugrálása és a kép sarokba szorítása.

Kütyü

Lecseréltem a két (!) éves Galaxy Minimet egy LG G2 (D802)-re. Egy azonos tényező volt a két készülék között, amikor először a kezemben tartottam őket: 4.4.2. Érdekességképpen szerepelhetne a választás miértje, és egy alapos beszámoló, melyet terveztem is, mint sok mindent. Ígérem, idővel bepótolok mindent. Annyit előljáróban, hogy még nem cseréltem le a gyári ROM-ot, elégedett vagyok vele, de nem titok, hogy kíváncsi vagyok a gyári frissítésre, illetve várok egy stabil custom ROM-ra, ami nyújtja a megszokott kényelmi funkciókat.

Koppány fiam

Kis törpe idén betöltötte második életévét is. Egyre ügyesebb, rosszabb és szép összetett mondatokba foglalja az egészséges gondolatait. Elkezdte érdekelni az állatvilág, kutyával korábban is találkozott nap-mint-nap. Otthonomban egy darab hal maradt életben, amelynek még mindig fenntartjuk az akváriumot, de már jó ideje magányos. Koppány imádta ezt az egy szál halat, órákig nézte, etette, tehát úgy döntöttünk, kap egy akváriumot. Természetesen nem a két éves gyerek felelőssége az akvárium karbantartása, így meg van a feladatom nekem is. Ennek ellenére Koppány tudja, hogy az akvárium az övé, a halak nem játékok, szépek. Minden nap várja az etetési időt, naponta többször felmászik hozzájuk, megmutatja nekik a játékait, beszélget velük. Úgy gondolom ez jó, gondoskodik róluk a maga módján és idősebb korában egyedül is kipróbálhatja magát.

Akvárium

Két hím, egy nőstény guppi egy 23 literes kicsi akváriumban. A hatodik napon született 4 kisguppi, immár 10 naposak. Tervben van egy nagyobb, illetve egy kisebb akvárium beszerzése is.

Szeretnék még beszerezni pár Xipho-t, neonhalat, még több növényzetet, dísztárgyakat.

Rólam

Sikeres elsősegély vizsga után sikeres KRESZ vizsga, irány vezetni januárba. Sok-sok teendőre nem maradt időm, ezt a posztot is a gyerekkel való küzdelmek közepette tudtam levésni, soronként.

Az elkövetkezendő napokban már nem hiszem, hogy felbukkanok. Kellemes ünnepeket mindenkinek!

Hozzászólások